Якщо тобі нассяли в очі
І кажеш ти :" Божжя Роса"
не є ти Українець, хоч ти
У вишиванці розмовляв.
І хоч на стінах твоїх прапор
тату Тризуба на плечах
не в український тобі табір
доки "Роса" у твоїх очах
А коли прутень ти залізний
вобешь у своїх ворогів
та свій державний любий прапор
Ти зберігатися для синів,
Коли ти станеш не с коліна
-
З Ярма ти крила визволяв,
Тоді і кажемо :" Україно,
Я - Твій. Державо ти -Моя"!