Я не знав, як не знаю і досі
Чиї квіти вона носила в волоссі
Які були її мотиви та цілі
Взагалі, на якій вона була хвилі
Чи знала вона головні теореми,
Поклонялася ідолам, мала тотеми
Вірила в сни, що бувають пророчі
І кого так шукали її втомлені очі
Змирився також, що не дізнаюсь ніколи
Про всі її особисті "приколи"
Молитви які шепоче ночами
І все що зазвичай ховають роками.
Що п'є і чим те все заїдає
Куди час від часу безслідно зникає
Звідки приходить роками пізніше
чи виразно читає завчені вірші
Не знав. Мабуть уже й не дізнаюсь ніколи
Щодня і щоночі знову і знову
Буду у розпачі одне шепотіти
Вона взагалі вміла любити?