Обійму, притисну тебе я до серця,
Буду тримати міцно і довго,
Щоб почула як воно б'ється,
І зрозуміла, що більше не треба крім тебе нікого.
Вірю, що будемо взаємопотрібні,
Не просто вірю, а про це мовить душа,
Бачать люди що ми з тобою подібні,
Й для тебе напишу я не одного вірша.
З тобою по житті будемо йти двоє,
Моментами на руках тебе буду нести,
Я буду твоїм маленьким героєм,
Який зможе косічку тобі ранком заплести.
Для мене ти стала весною,
Любити тебе я буду щодня,
Так назавжди залишайся зі мною,
Моє маленьке ти зайченя .