Болить? Щемить? – Ти не спіши
робити в відповідь погане.
Ти все пробач і залиши,
і пройде час, загоїть рани.
Ти не такий, Ти не як всі,
На зло у відповідь робити.
Колись сказали мудреці:
«Що зло потрібно відпустити»!
Бо відпускаючи його
Ти маєш місце добрим вчинкам.
Не добрий той, хто робить зло,
А добрий – білий як сніжинка.
Тоді у тебе у житті
Лунати звуки будуть щастя,
А щастя - жити в доброті,
Це як в душі прийняв причастя.
Ти це собі запам*ятай:
Добро у серці треба мати!
На зло ніколи не звертай
Й зумій на зло добром віддати.