Ой, мої малята,вже лягайте спати,
Нічка наступає, ліжечко чекає,
Місяць світить ясно, мрії мають крила,
Хай вам, дітки, сниться казка добра й мила.
Як мы вас чекали, Бога ми благали,
Щоб з`явились на світ божий здоровенькі, жваві.
У мене і в тата нелегке завдання,
Щоб ви виросли, рідненькі, добрі та старанні.
Любі мої діти, як же вас навчити
В цьому світі між собою у любові жити,
Старших шанувати, честі не згубити,
Як любити цю країну, як в ній гідно жити.
Вранці я прокинусь - вже напоготові
Мої любі, рідні мої зустрічі з Тобою,
О Світ Мрій далеких будь для них добрішим,
Бо з тобою вчаться діти світ робити іншим.