Я тебе відчувала на запах і дотик,
І у кожному сні зустрічала тебе.
Я жила лиш тобою, ти для мене наркотик,
І без тебе мене зараз сильно гребе.
Ломка тіло моє так нещадно ламає,
Бо твої ніжні руки не торкають мене.
І вже серце моє рідше кров розганяє,
Адже поруч так довго немає тебе.
Привязаль до тебе душею і тілом
Ти моя доза щастя і порція сну.
Я без тебе стаю зараз – порохом, пилом,
Я прошу, не лишай так на довго одну!
Кушнір Марина