Ведмедиця
мандрує по небесній сфері
Ведмедиця
проклала молочний шлях
Ведмедиця
великий ковш молока
вона запам'ятала наші імена
вона Валькірія усіх світів
небесних і земних
повір
бо ж відчуваєш ти
молочний запах
і радісно стає тобі
вона запам'ятала чумаків
тільки у них не сіль була,
а цукор
а цукор з молоком - це круто
це паливо полярної зорі
і сяйво теж молочне
і знищила мости всі водяні
та й правда, їм не місце серед зір
і зорям не потрібні
залізниці
вони не те що ми
Ведмедиця
дивиться на нас
Ведмедиця
Проклала шлях молочний
до наших душ
і більше нам не треба залізниць
бо зорі ми
21.10.2015