Зізнання напишу тобі у листі,
Тому що у очі не зможу сказати.
Ти часто приходиш до мене у сні,
А так на яву тебе хочу обняти.
В думках ти засівся із першого дня,
Такий сильно-рідний, хоч мало знайомий.
Для тебе це може усе маячня,
Та крок цей для мене є сильно вагомий.
Твої милі очі та дотики рук
Ніяк не забути, вони так жаданні.
І серце з тобою прискорює стук,
Надіюсь, вони ще не були останні.
Коли ти був поруч, коли обнімав,
Тоді на душі було тихо й спокійно
А я пам'ятаю, як ти був сказав:
«Що так ти сидів би зі мною постійно».
У мене в житті це таке в перший раз,
Коли я так сильно ще хочу зустрітись.
Напишу тобі лише декілька фраз.
В обіймах твоїх так я хочу зігрітись.
Напишу я тут всі свої почуття,
І скажу що в серце до мене ввірвався.
В середині в мене такі відчуття,
Що ти ніби зараз уже здогадався.