я твій заручник
Я свій заручник
я заручник
снів,
сни –
заручники
моє свідомості,
це жорстока
судова система,
я мов К
в процесі
здобутку
свободи,
віддаю
себе на плаху,
та кожного
разу ти продовжуєш
судити мене,
незважаючи на те,
що я для тебе
мертвий.
Скільки знадобиться
ще сил..
Коли я перестану
бачити будинки,
що нагадують
замки, в яких я гублюсь
і голос священиків,
від котрих тікаю,
що я заховав за лабіринтами,
коли був народжений..
Що знайду,
коли
потраплю
на кінцеву
твоєї шкіри.
Відповідь:
Cерце,
не підпорядковане
часу.
А може й шум трави,
яку зриває
божевільний подих
пекельного бога.
Шу нья
Шу нья
Шу нья..