Давним-давно навчилась особа двонога:
Помолись, услав істоту вищу - Бога!
А придумала вона їх чимало.
Навіщо жити по законам вищого світу?
І ні перед ким не потрібно складати звіту.
А жити, жити один раз.
Можливо є рай, можливо є пекло,
Та не таке все як в книгах написано.
Все в голові, в кожного інше.
Будемо мучитись в раю і в пеклі радіти,
Ангелами будуть спалені діти.
Все не так як ми привикли.
З ким зустрінусь? Ізраїл? Осіріс? Плутон?
Чи нікого не буде? Все пусто.
Лише догадки. Ніхто не знає.
Є Одін, Велес, Крішна,
Яхве, Аллах і Карна,
Ісус, Анубіс і Деві,
Але ти Бог сам собі.