Тримай міцніш мене за руку, тримай, й ніколи не пускай
З тобою серце рівно стукать, з тобою на землі є рай.
Ти ніби Ангел Охоронець з небес призначений мені.
Тримаєш наче у долонях, з тобою найщасливі дні.
Твоя рука, як ніжні крила, які охоплюють мене
І де б ногою не ступила, по всюди бережеш мене.
Я так за тебе вдячна Богу, судьбою посланий мені
З тобою все на прочуд просто і навіть мрії в нас одні.
Ти розумієш із пів слова, так наче, думка в нас одна
З тобою дійсно так чудово, з тобою на душі весна.
Тобі я можу довіряти, бо знаю, ти не підведеш
Ти ніби рідний брат і тато, мене тендітно бережеш.
З тобою є сама собою, ти любиш все, що є в мені
Все-все до самої дрібниці, і навіть мінуси мої.
З тобою рідні наші душі, не залишай мене одну
Раніше був лише у мріях, ну а тепер вже наяву.