В пустелі весен і далеких мрій,
Таких прекрасних, незбагненних далей.
Знайти мене, коханий, там зумій
Без нагород і золотих медалей.
Тобі я шлях до себе підкажу
Дорогу всиплю із троянд казкових
Тебе я сонцем тихим розбуджу,
І заспіваю пісню тобі нову.
Ти йди туди, де небо синє
Зіллється з морем океану.
Туди, де пісня моя лине,
Де сяє сонце з-за туману.
Там буду я тебе чекати
Серед надій і світлих снів.
Скажу, що вмієш ти кохати,
Якщо знайти мене зумів.