...Думок конструкція складна, коли ти поруч...
А крихти слів встеляють наш останній поверх...
А далі - дах, димар і шлях, і Місяць в повні...
Та я боюся виглядать туди - назовні...
Чи може сходи збудувати - та й на Місяць?
Пофарбувати його пензликом... обітниць?
А ти тримай! Сама край неба я не встою!
Стань поруч...