Помилок я багато вже зробив
Й багато про помилки ці жалів
І лиш одним страждаю...що розбив
Серденько тої---що весь час любив....
Колись...десь років декілька назад
Я ще не розумів ,,,,як це кохати?
Не дослухався до порад
А все що міг зробити ,,,це змовчати
Чому я дав піти їй? Бо невартий
Я навіть щоб ти поруч лиш стояла
А зараз ще в своїй душі закритий
І віра "у щасливе" занепала
І вже коли я усвідомив що зробив
Що свою долю просто так відкинув
У серці стукіт...я його відкрив
Мій шанс давно кудись поринув
Можливо ще щось зміниться-на краще
І я не той що був колись —-я інший
Вона можливо ще колись пробаче
Коли дізнається наскільки розумніший.....