А любов – це милі промінчики щастя
Її посмішка
Сонце в її очах
Ти береш її руки, цілуєш теплі зап’ястки,
відчуваючи лагідні дотики ніжності на плечах…
А любов – це дивна музика серця
магія двоголоса що звучить в унісон
Передзвін сердець, стогін, пісня, лагідний сон,
іскра яскрава, що встигла розгорітися
в полум'я поцілунків…