Тобі завдячую усім що зараз маю
З тобою я зробив свій перший крок
Своїми справами я ласку повертаю
Ця ласка лине до самих зірок
Тобі завдячую усім,що зараз маю
Що став простим ,як ти колись хотіла
Всяке призирство й підлість зневажаю
Твоя любов мені дарує крила
Тобі завдячую усім що зараз маю,
Місцями так буває,час сумний
Та добрими ділами покриваю,
Мене устами своїми зігрій....
Тобі завдячую усім, що зараз маю
Це ж ти мене на ноги піднімала,
Хоча не раз матусю серце краю
Твоя ж любов до мене не пропала
Тобі завдячую ,усім,що зараз маю
Для тебе в серці місце все відкрите
Якою йти дорогою я знаю
Твоє ж серденько золотом покрите....