Неспростовне пояснення - cерця твого не стискаю...
Не журися, облиш -
Можем просто випити каву,
Та прикрасити душу зірками
З невідчуджених нас... колись.
Вишукано і відверто - не стискаю твого серця...
Буде більше місця - увввввись!
Навіть простору - як у морі.
Я встеляюся невагомо
До жаданого так "колись"...
Наш двигун охолонув стиха - не шукаймо у цьому лиха...
Не шукаймо у каві зиск -
Пряне плетиво наших планів...
І, можливо, віддячим нірванам,
У які тікали... колись...