для мене ти...
античності загадка
асоціація
на рівні почуттів
приховану в тобі
Ахілла п'ятку
навіть Тесей
шукати б не посмів
для мене ти...
мов сон літньої ночі
Титанії
мрійлива іпостась
де Мендельсону
музика охоча
неначе мед
і з кухликів лилась
для мене ти...
і Пауль й Еріх і Ремарк
без змін
товаришам у арці
листами
можна поламати карк
та Дітріх
лише списувала пальці
для мене ти ...
одна
а нащо більше
розвідана
на злітній полосі
й загублена
гординею
повір же
я не забудуся
в тобі