мені подобається, як ти це йому сказала
так доречно вітер відкинув твоє волосся
поруч проїхав трамвай
ти підклала жало в його улюблену страву
і немов випадково пройшла повз
мені б не вистачило сміливості заговорити з тобою
але в очах я помітила невпевненість і сіль
ти потемніла. ти фальшива королева балу
твоє обличчя розбилося на декілька туманних рис облич
ці риси він, як губка вбрав у себе
вони у пам'яті, як дерево зросли
він ще не був ніколи таким щирим
коли дозволила собі за ним піти