Колись ти сказав, що в житті нема меж,
З нуля кожен день починаєш.
Ти правильно і благородно живеш,
А головного не знаєш.
Якщо ти зіб'єшся з своєї дороги,
Не матимеш сили більше іти
Я завжди прийду тобі на допомогу
Щоб стати для тебе світлом в пітьмі
Навіть якщо ти залишишся сам
В біді відвернуться від тебе
Я завжди тобі свою руку подам,
Приїду при першій потребі.
Навіть якщо тобі буде нелегко,
Не знайде душа спокою.
Я буду завжди близько й далеко
Думками і серцем з тобою.
Коли ти не матимеш сил і бажання
Боротись за правду та чесність свою,
Підтримаю всі я твої починання
І завжди на сторону встану твою.
Навіть коли ти спитаєш чому
Стільки для мене значиш
Тому що так сильно тебе я люблю
Бути не може інакше.
Будь поруч завжди, до останніх хвилин,
І що би не сталося в цьому житті
Ти мій орієнтир, мій номер один,
Найкращий у цілому світі!