таке прекрасне, чарівне мовчання,
бо без слів говорить усе за себе.
й водночас повне дурниць й сподівання,
й водночас говорить більше за тебе...
ховає в собі потаємні бажання,
і правду, і думку, і горе, і біль.
мовчання - це й радість, і смуток, зітхання.
не скаже й розкаже про все й звідусіль.
мовчання - це голос, мовчання - це тиша
усього, що рветься сердито, гучно,
усього, від чого ночами не спиш ти,
й того, що не потребує озвучки.
мовчання прекрасне. якби ж розпочати
мені і всім людям зшивати роти,
і мовчати мовчанням, мовчки мовчати.
ти тільки мовчи, чуєш? тільки мовчи.