я є мізерна крапка на прямій життя Всесвіту
та не менш важлива частина планетарних подій
моя н е у с в і д о м л е н і с т ь усіх земних процесів
породжувала хибні думки й незрозумні дії:
усе у світi нашому таємне та непізнане
і ми тут поки граємо велику гру обізнаних
нам складно усвідомити масштаб життя реального
і всі що є знання людські малі проти глобального