Босою ногою стою на протязі часу
Кричу у снах чужих від люті,
Що наповняють беззвучний розум лави
У вулканах
Кожен з нас – автор своїх строф
Це видно з нашої ходи –
З очей і погляду, з вервечки,
Що від народження пульсує в тілі
Багаттями життя і кілометрами аморфних краєвидів
Аполлінери руху, духу,
Гіганти думки, позбавлені інтриг,
Блазні сентенції прямої
Вештаються у закутках орфейних переливів
І відблискують камерним співзвуччям
В октави знищеним поемам