Під прицілом снайпера цілий день столиця,
Бо у гості завітала клишонога птиця.
"Дім з химерами" поповнивсь ще на дві потвори,
Про борги й про НАТО там йдуть переговори.
Домовилися що та як,і вийшли до преси-
Стали дружньо представлять наші інтереси.
Ющенко у мікрофон ледве не шепоче,
Як увесь народ країни дуже в НАТО хоче.
І свободу нам несуть натівські багнети,
Та підтримує нас Буш-президент планети.
Що із того як людей навіть не спитають,
Демократія ж у нас,-хай усі це знають.
Він давно вже шле в Брюсель таємні послання,
Що народ бажає буть в плані проиєднання.
Ну а людям ні півслова:люди і незнають,
Як вони ночей не сплять та вступить бажають.
Отже,чим скоріш ракети на Москву націлим,
Тим бистріше ми добробут нації піднімем.
Люди й оком не мигнуть як стануть багаті,
Матимуть по "Першингу" ледь не в кожній хаті.
І сміється з того Буш:-настав час розплати,
Революцію й Майдан треба відробляти...
А народний президент доларом натхненний
Вже не "помаранчевий",а скоріш "зелений".