Вдихни. Відчуєш запах світу.
Усю блакить його небес.
І тихий шепіт очерету,
І вітер, що у лісі щез…
Відчуєш, як сміються води,
Хлюпоче вранішня зоря…
Як, не залежно від погоди,
Бувають гарними моря…
Вдихни таку просту красу!
Вдихни і трошечки замрійся…
Зібравши вранішню росу,
У перших променях зігрійся…