Жінка потіха й спокуса в житті
вона красить око і для душі
чарівна усмішка, гарні слова
це підкоряло чоловіка здавна
то гляне звабливо, то треться мов кіт
усе це занурює у новий світ
поцілунки гарячі, дотики ніжні
це все спонукало на подвиги різні
нераз ви причиною були у війнах
за вас воювали , сиділи у тюрмах
ви покорили увесь білий світ
ви наші маги, душевний цвіт
і в день та ночі ви в наших думках
коли нема вас це породжує страх
ми мов немовлята хоч сильні мужі
стаєм перед вами дуже слабкі
ви даєте наснаги іти до мети
бажаю вам квіточки вічно цвісти!!!