Ночі бурштину вкривають левади, Зорями сіє крилатий мольберт. З ранку до вечора білі аркади Ждуть кольоровий небесний концерт. Тихо тріпочуть весняні дерева, Кличуть октавами спів журавлів. Десь за рікою проплаче кінцева Зимна поезія сніжних балів. Стигне земля від тепла і полину, Човгає поночі сивий туман. Сині пташки обирають калину, Легко несучи природи вулкан. Бистрих коней не втримають аркани, Барви квітневі не втонуть у сні. Лиш одинокі осінні капкани Якось ухоплять тепла довгі дні.
ID: 661733 Рубрика: Поезія, Пейзажна лірика дата надходження: 24.04.2016 15:39:42 © дата внесення змiн: 24.04.2016 15:39:42 автор: Чорний Туман
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie