Місто Дубно, навпроти Ікви,
І розмова за чашкою кави.
Добрі думки проплили,
Неначе скуйовджені хмари.
Не сумуй, все буде добре,
І апатія скоро мине.
Тільки серце простенно-хоробре
Оцю істину справжню збагне.
Хай було все у нас і не гладко,
А що далі? Весни течія?
Наша доля людям - загадка,
Бо ти завжди будеш моя.
Може зміниться щось, я не знаю,
Але хочу сказати одне:
Я твій сум від душі відпускаю,
Та й апатія скоро мине.
22 квітня 2016 р. Автор: Олег Гаврилевич.
Не відчинені двері мовчання,
Не відтворені фрази в очах...
Ти не хочеш сказати : "Прощаю",
Я не можу сказати: "Прощай".
Тихі погляди, зустрічі, віра,
Та кохання у вірності рук.
Залетіла метіль, залетіла.
Але лишилась в злагоді мук.
22 квітня 2016 р. Автор: Жанна Annag.