хлист.
нас так давно історія не била
по лівому і правому ребру
а покоління відродитися забуло
і покоряється новому псів поводирю.
наразі знов історію гвалтують
і не звучить строкатий ДШК
кажуть що так і було
то ми народ чи проста тісна масса..
схиляюсь до землю-цілую нишком
що ніц-хто не бачив.
обряд гасіння проведу
запеклі плями від боїв минулих
я обіцяю-скоро будеш вільною
от тількі-но звільню себе
від споконвічної омани
вони зберуть до купи
твої зірвані лани
прошу лише-ти дочекайся
не втрать свідомість в мене на 8чах
живи, а виживати ми навчились