Рідна мова,рідне слово
Хто без тебе я?
Ти дзвениш так загдково
Як пісня гучна
Найрідніша в світі мова
Це одна,єдина
І для мене завжди нова
Хоч я ще дитина
Ти навчила мене жити
Свій край прославляти
В своїм серці залишити
Добро в ньому мати
Де дзвінкішу,солов'їну
Створену з любові
За якою ніжно лину
Яка в нас у крові
Бережіте люди мову
Ту єдину,свою
Славте її знову й знову
Й носіть за собою
Бо без мови ми раби
Навіки в полоні
І не псуй її-люби
Й не топи в жаргоні