Прислуга й паства при дворі
мамоно-царственного трону
нітрохи не змінилась —
мо на відсоток лиш якийсь…
Гомеопатією правди й честі
у наших владних коридорах
навряд чи вдасться нам зцілити
усі оті гангрени й мета-стази...
Якби були ми «не такі» «по-
європейськи» до тої "нашої",
такої нині модної хвороби*
з тобою брате толерантні,
сказав би кожен, хто притомний:
лиш «на-но-ніж» у силах то зцілить,
і буде по-людськи й гуманно
заражених скоріше усипить...
Але допоки лише «обрані»
іще у темнії часи совітів,
ті «вкушені» давно «зло» славлячі,
лукаві наші слуги, прокляті
на райській цій твоїй й моїй землі
довіку пекло нам творити,
підселені** по колу ходять й ходять
біля того дирявого корита,
то першим постраждає в тім не зло,
тотально у яке закутана
уся ота «свята» прид-вор-на свита, —
ростки чеснот людських би зберегти…
——————————————————
*коррупції
**духовні нащадки розбійників-чекістів,
посланих будувати совітську владу в Україні
11.11.2015 - 13.04.2016