І поведінка знов моя негожа,
Замість троянди, крадений тюльпан,
Пробач мене мала я не вельможа,
В душі лишився вуличний пацан.
Не хочу я, щоб ти була панянка,
Собою будь, дай трохи доброти,
Коли проста, ти гарна як веснянка,
Найкраща в світі, є для мене ти.
Понти, вони нікому не потрібні,
Не перетворюй їх на стиль життя,
Пихаті люди є насправді бідні,
Їм непідвласні справжні почуття.