Сьогодні небо зірками сіяє
Сьогодні кожен шлях свій обирає
Іду дорогою де все розцвітає
І серце моє щастя всім бажає
У млі ясній,де голуби літають
Я також хочу мати свій там оберіг
Де всі гріхи розчулено зникають
Де все життя змінити в краще зміг
Я завжди у віршах широким кроком
Стараюся весь зміст в кількох рядках
Я хочу щоб життя було уроком
І радість щоб була не тільки в снах
І тут я зупинюся....всім навколо
Тим що далеко у морях...чи сушах
Усім вам чесно буде щастя скоро
Бо сію всім вам я любов у душах
І тим хто може зло на мене держить
І тим хто вже давно іде слідом
І хто що заслужив-те все одержить
З гріхом ти жив-й розплачуйся гріхом....
Я ще з маленьких літ до Бога лину
Мені матуся завжди говорила:
"Моя кохана,дорога дитино
Тебе на світ лиш віра породила"""