В житті у нас,все вирішить лиш крок
Яким він буде....залежить вже від нас
Останній нам життя веде урок
Прийшов той добрий...світлий..тихий час
Ти хочеш мати щастя? зроби лиш крок
Бо все що маєм---досягнення лиш наше
Потрібно з серцем мати лиш звязок
Бо все що буде---буде тільки краще
Іди ...не бійся крок ступити свій
Матеріал готовий---лиш будуй
Та руйнувати чиєсь ти не смій
А навпаки---голодний хтось--ти нагодуй
У річці сподівань хтось плавати навчився
В вогонь кохання хтось підкинув дров
Біля каліки всі пройшли---ти зупинився
І крок до неба зроблений тобою знов
Для всього крок потрібно лиш зробити
І це нічого що від тебе відвернулись
Потрібно просто в серці іскорки лишити
Твоїм вогнем серця всі запалились
Ти зрозумій...життя таке коротке
Лиш крок...і вже його немає
Колись гірке воно...колись солодке
Так день за днем пливе....минає
Тож так роби щоб кроком твоїм люди
Ступаючи зігрілись і сказали:
"Нехай оцей вогонь дарує всюди
Тепло яким нас радо зігрівали"....