Розгойдалася в памяті та пора
Де була щира радість і доброта,
Де всі діти сміялися й з ними їх батьки,
Де всі разом трудилися і навчалися мудрості.
Розгойдалося й пригадалося все таке
І в душі аж розпласталося – мов чарівне.
Ще згадалися – прорізались і шкільні роки
Там були і книжок,і зошитів – запахи.
Все згадалося радісне і церковний дзвін,
Що шлях до храму підказував і також радів.
Розгойдалося й пригадалося – це усе,
Що у тебе в душі засталося і стало – мов святе.
30.01.2016 р.