В ніч вирушають, наче в далеку дорогу.
Темряву ріжуть світлом своїм маяки.
Шторм наближається і припадає до борту,
Скачуть-хитаються плямами нічники.
Ніч переходять, наче велику пустелю.
Реурси в запасі, тільки важко нести.
Манять до себе теплі оази постелі,
Але не здавайся, світла тримайся. Не спи.
Ночі долають, наче гірські вершини,
Щоб з висоти зустріти новий світанок.
Сонце встає на сході, вже відпочило.
Ми знову зробили це - вийшли в ранок.