Сяйво твоїх очей
не можу я забути
скільки пройшло ночей
від нашої розлуки
не повернути час
коли були щасливі
якби дала ти шанс...
я інший вже віднині
я знаю що приніс
тобі багато болю
та хочу я навік
бути лише з тобою
у серце вже моє
нема іншим дороги
чекаю лиш тебе
люблю тебе до болю
життя моє пусте
дивлюся часто в небо
бо з нього сніг мете
в ньому нема потреби
пройшла наша зима
коли ми так любили
душа моя пуста
бо щастя ми згубили
в тім лиш моя вина
лише моя, я знаю
Любов моя одна...
Прости мене! благаю!