Чому ти не вітаєшся зі мною?
я ж сильно так любив тебе зимою...
Не міг я бути тільки другом, вибач!
навіщо розійшлися ми ось так враз?
чому при зустрічі ховаєш погляд?
здається ми заплуталися в ролях,
бо я хотів тебе завжди кохати -
а ти тепер не хочеш мене знати!
На СМС мої чому не відпові́ла?..
що будем разом - померла надія...
у пустоту пишу свої вірші я!..
тихим "привіт" мене ти не зігріла...