Я дивлюсь в небо,і милуюсь
І бачу голубів там я
Вони і вверх і вниз,дивуюсь:
Чому вони там,а не я?
Мій погляд тихо привернули
Два голуба у млі ясній
Вони про все-усе забули
Пливуть на хвилі,на блідій
Я милувавсь ще ними довго
Й не міг збагнути:чому так?
В житті у нашому все строго
А їм так легко й гарно так
Ті голуби на хвилях неба
Ніби гукали щось мені:
"Тобі журитися не треба
Сховай свій сум,зарий на дні"
І ніби щось задзенькотіло
І серце билось раз-у-раз
У грудях легко заболіло
І я подумав:"ОЦЕ КЛАС!!!!!"