Живім сьогодні!
Нам кожному про що є розказати,
Адже життя,така мінлива річ,
Сьогодні ти безмежно є багата,
А завтра ляжеш голодною на ніч.
Сьогодні ти сміятимешся дзвінко,
Бо ти кохана,гарна,молода…
А завтра – все закінчується стрімко
І ти лишаєшся «спустіла» та одна.
Тому живім сьогоднішнім життям,
Бо не відомо,що завтра може стати?
Скажім «Спасибі» всім прийдешнім дням,
Бо завтра може й зовсім не настати!!!