Все зміниться. Як не зараз, то колись.
Забудеш все, неначе дивний сон.
Думав, злетимо разом у вись,
Та потрапив я до тебе у полон…
Все зміниться. Тільки не падай духом,
Молися й вір - це дась свої плоди.
Знаєш, ти не була мені другом,
Була коханою... Одною й на віки...
Все зміниться, надіюся, на краще,
Роки пройдуть, залишаться думки.
І тоді ти зрозумієш нащо,
Я не відпускав коханої руки.
Ще буде все: і похвала й догани,
Пожовкнуть невідправлені листи.
Ти тільки не руйнуй мости ногами,
Бо дуже важко потім їх звести.