Рятуєш від страти, не боячись арешту
і помсти, і болю, і смерті зрештою.
Предивна усмішка, підтосовані карти
у хвилі азарту, під поглядом варти.
Нічні тихі зорі під гіллям денешту...
такі щирі очі та спогадів решта.
У серці воскресне ілюзія жарту,
відкрию ту карту з відсутності гарту.
Я божевільна?! Хм... Цілком можливо.
А ти — мій Ангел, хоч відпали крила.
Не згасла іскра в голубих очах...
Я бачу в снах, у мріях і казках
цей теплий вогник, слів ясних вітрила,
що моє серце полум'ям укрили
Гарячий чай і сльози на очах...
Назовні жах; старого мертвий прах...