Цікаво чи бажаєте ви правди
І в цьому світі де панує темнота
Та поміж всіх кривавих лих і кривди
Як завжди переможе доброта
Вже стільки літ в житті панує зло
і хмари темні все життя накрили
Все що було-давно вже загуло
І зло яке могли ми зупинили
Я хочу правди...чуєте скажіть
Що хоч комусь із вас вона потрібна
За весь цей час-хоча б ви щось зробіть
Щоб справа була похвалою гідна
Ми прокладаєм шлях собі самі
Чи терен буде там рости на ньому
Цей терен це будені,сірі дні
Старайтеся всі жити по новому...
Мені й самому правда вже не раз
На сотні клаптиків...всю душу розривала
Я всіх пробачив ....від усіх образ
Бо та душа свій шлях уже обрала...
Найбільше болі завдають лиш ті
Кому найбільше душу відкриваєш
Здається що все бачив на путті..
Еее ні ...найгірше все в кінці пізнаєш
Тепер нікому я довіру не віддам
Залишив тим кому вона потрібна
Одне я знаю-що в житті не сам
Бо завжди біля мене правда рідна.......