Коли кашне злетить із тонких пліч
Не знати втоми
Знати свою справу
Так солодко зживешся
Так сміло знемагатимеш як слід
Я чув гласи любові
В снах
Ті схожі на донації досхочу
Як допотопний причаститись хочу
Та будень кулаками б’є в живіт
Коли кашне злетить із тонких пліч
Бо хочеш
Бо кохаєш наші руки
Почуй мене
Гласи
В солодких муках
Ламай
Стривай
Коли кашне злетить із тонких пліч
Ти світла
Ти щодень гориш від світла
Ти – таємниця
Чи давно заквітла
Багатогранна
Жданна
Тобі ще пам’ятати цю потіху
Тобі ще падати в цей гріх
А що як ти введеш мене в оману
А що як я введу тебе в оману
Тебе
Усіх
Потіха стане перед все
І ти
Як злодій
Наймана убивця
Сниться
Кожен раз цілунок сниться
Твоє кашне