Перший сніг схожий на
легку депресію-
накриває зненацька і раптово
відходить в глибини,
щоб якогось звичного дня
гупнуть в потилицю
черговим психозом.
Перший сніг,мов
невдаха-художник,
непевним рухом пензля
змішує фарби,
випадково розливши
білу під ноги.
Перший сніг,ніби
віра у краще,
що його чистота душі наші,
душі грішні відчистить,
серця залатає,
самотніх споріднить,
засипле образи...