Кожен хоче стати тим
Ким з дитинства мріє
Мрія та буде із ним
Поки не дозріє))
Хтось художник,хтось тесляр
В когось інші плани
Але всіх навчив Буквар
І підказки мами
Всі професії важкі
Всі вони важливі
Та для кожного свої
Для серденька милі
Шлях до істини близький
Просто придивіться
І потік думок стрімкий
Не стоїть-а ллється