(а може все було не...так?)
а може все було не так...
у кожного тут звісно є свій смак
і більш того ти ладен обирати зброю
заради чого?..
в себе я питаюсь звісно
чи я чого більше не знаю
як цей влаштований на ДивоСвіт
звичайно я усе не знаю
і все мні дивним у знаки
і все чомусь не так
тому я знову, звісно сам для себе
створюю легенду..
все ні для чого, але про всяк так.
може колись вона для тебе знадобиться
коли уявиш мене у минулім сні
а іншим раджу вигадать свою легенду
щоб краще вам булося у житті
моя ж залишиться мені
як я лишаюся з тобою