а може все і є не так?...
як ми плануємо для себе.
коли ти щастя робиш там,
де того не очікують
від тебе
і мабуть все буде не так
лише на небі зорі справжні
а ми вдивляємось у дзеркало
космічної душі галактик.
ми по природі унікальні
нас треба виставити
у космічних вітражах
щоб боги іноді про нас згадали..
там..