Я так люблю своє село,
Я так люблю свій рідний край.
До ніг йому я упаду,
Вклонюся низько я степам.
І побіжу у поле я,
Де сонце світить ясно в небі,
І пташка голосно співа
Десь там під хмарами літа.
Цвітуть там квіти:маки і волошки,
І усміхаються до сонця трави.
Все умивається прозорою росою,
І прокидається аж дуже, дуже рано.
Берізка тут росте десь на узліссі,
І конюх коней випаса у лузі.
Усе тут рідне і привітне серцю.
Усе так гріє мою рідну душу.