Любов смішною аж до сліз буває:
Як жила з чоловіком,то «гуляла»,
Вийшла за іншого. Чогось не вистачає…
І зрозуміла - першого вона кохала!
Із Другим жила,дітей йому родила,
А з Першим зустрічалася тайком
І жодного із них не відпустила,
А долі їх обмежила «замком».
«Замком»,яким сама вона і була,
Та не хотіла його тена розірвати
Й нікому з них серце не віддала,
Зуміла лише їх позабирати!
Перший більше так і не женився,
Старався завжди бути «під рукою»,
А Другий,як дізнався,з горя спився,
Життя в петлі покінчив за рікою.
«Любов смішною аж до сліз буває»
На смертнім ложе жінка промовляла,
«Шкода,що часу вже немає…
Шкода,що я життя промарнувала..!»
08.02.2016 р.